Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu347g437kcal38.2g1g31.2g0g
Sokeri 492g1996kcal0g491.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g564g158kcal3.4g33.6g1.1g14.1g
Vehnäjauho puolikarkea 424g1454kcal43.2g296.6g5.1g14.8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen289g2082kcal0g0g231.4g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g145g1041kcal1.4g1.4g115.7g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g145g362kcal20.2g4.9g28.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g362g1446kcal0g361.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.8g23kcal0g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g17997kcal212.8g2391.8g826.8g57.8g
Valittu annoskoko2772g8999kcal106.4g1195.9g413.4g28.9g
Annoskoko puolitettuna1386g4499kcal53.2g598g206.7g14.5g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081