Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g2105g3684kcal400g0g231.6g0g
Sipuli 263g80kcal3.3g12.6g0.5g4.5g
Lanttu 175g51kcal1.8g8.1g0.5g3.2g
Porkkana 211g69kcal1.3g11.7g0.4g5.4g
Maustepippuri, annos 1g8.8g0.3kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g7767kcal812.8g64.8g466.2g26.2g
Valittu annoskoko2772g3884kcal406.4g32.4g233.1g13.1g
Annoskoko puolitettuna1386g1942kcal203.2g16.2g116.6g6.6g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718