Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g35g316kcal0g0g35.1g0g
Sipuli (kuorittu)421g114kcal5.5g20.2g0.8g7.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g912g255kcal5.5g54.3g1.8g22.8g
Punajuuri 1404g539kcal14g96.8g2.8g35.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g2447kcal50g342.6g81g130.2g
Valittu annoskoko2772g1224kcal25g171.3g40.5g65.1g
Annoskoko puolitettuna1386g612kcal12.5g85.7g20.3g32.6g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937