Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g150g579kcal10.2g91.7g40.6g0g
Flora, vihreä 70%23g140kcal0.1g0.1g15.8g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%150g165kcal16.5g5.3g7.7g0.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g338g1353kcal0g338.2g0g0g
Porkkanaraaste 200g549g148kcal3.3g29.1g1.1g13.7g
Rypsiöljy rainbow140g1258kcal0g0g139.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu331g417kcal36.4g1g29.8g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)66g397kcal13.9g4.4g35.7g4.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.6g0.4g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl511g2044kcal0g511.1g0g0g
Vehnäjauho X-tra466g1631kcal60.6g330.9g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g16506kcal286g2677.6g552g39g
Valittu annoskoko2772g8253kcal143g1338.8g276g19.5g
Annoskoko puolitettuna1386g4127kcal71.5g669.4g138g9.8g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496