Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g30g162kcal0.1g0.1g18g0g
Katkarapu 225g154kcal32.5g0g2.5g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)30g52kcal0.6g1g5.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)450g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 300g594kcal4.1g5.4g59.9g13.2g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Katkarapu 1349g922kcal194.7g0g14.8g0g
Ketsuppi 300g273kcal3.7g57.5g1.2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g4842kcal494.8g225.6g205.6g54.6g
Valittu annoskoko2772g2421kcal247.4g112.8g102.8g27.3g
Annoskoko puolitettuna1386g1211kcal123.7g56.4g51.4g13.7g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073