Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 2310g253kcal12.9g32.3g2.3g16.2g
Sokeri 168g682kcal0g167.8g0g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g210g42kcal0g13.7g0g0g
Tilli, tuore 42g13kcal1.5g0.4g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g1978kcal28.8g428.4g5.2g34.2g
Valittu annoskoko2772g989kcal14.4g214.2g2.6g17.1g
Annoskoko puolitettuna1386g495kcal7.2g107.1g1.3g8.6g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041