Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1301g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 110g335kcal9.6g61g2.1g15.3g
Kaurahiutale 80g300kcal11.6g45.6g5.8g8g
Auringonkukansiemen 300g1782kcal69g37.8g148.6g18g
Siirappi 60g181kcal0.1g44.5g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 42g298kcal0.2g0g33.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 845g2900kcal86.1g591.7g10.1g29.6g
Kuivahiiva, annos 11g22g79kcal9.9g8.8g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5550g11750kcal373g1578.8g403g141.8g
Valittu annoskoko2775g5875kcal186.5g789.4g201.5g70.9g
Annoskoko puolitettuna1388g2937kcal93.3g394.7g100.8g35.5g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453