Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g600g132kcal6g27g0g12g
Tonnikala öljyssä 340g645kcal92.2g0g30.6g0g
Kesäkurpitsa720g122kcal2.9g18g4.3g5g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Rypsiöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g740g259kcal7.4g50.3g3.7g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5550g3930kcal226.4g222g240.6g65g
Valittu annoskoko2775g1965kcal113.2g111g120.3g32.5g
Annoskoko puolitettuna1388g983kcal56.6g55.5g60.2g16.3g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741