Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu360g454kcal39.6g1.1g32.4g0g
Sokeri 400g1624kcal0g399.6g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste400g2960kcal0g0g328g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g120g408kcal15.6g81g2g6.4g
Tattarijauho, Myllynparas800g2720kcal104g540g13.6g42.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Rice Dream, riisimaito200g94kcal0.2g18.8g2g0.2g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g450g153kcal2.2g28.8g2.7g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5552g17058kcal326.4g2192.8g761.4g127.8g
Valittu annoskoko2776g8529kcal163.2g1096.4g380.7g63.9g
Annoskoko puolitettuna1388g4265kcal81.6g548.2g190.4g32g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915