Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 676g163kcal12.2g14.9g2g15.5g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g225g563kcal31.5g7.7g45g0g
Vesi, vesijohtovesi 1689g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow12g32kcal1.2g1.2g2.5g0.2g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen113g37kcal3.7g5.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5553g1803kcal107.8g96.8g100g34.4g
Valittu annoskoko2777g902kcal53.9g48.4g50g17.2g
Annoskoko puolitettuna1388g451kcal27g24.2g25g8.6g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607