Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 40g59kcal8.6g0g2.7g0g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 40g12kcal0.2g2.1g0.1g0.8g
Kidneypapu keitetty 100g23g22kcal1.6g3.4g0.1g1.6g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g23g22kcal1.6g3.5g0.2g1.8g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 40g14kcal0.4g2.2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g284kcal24.8g22.4g9.4g10.8g
Valittu annoskoko278g142kcal12.4g11.2g4.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna139g71kcal6.2g5.6g2.4g2.7g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71179