Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 40g43kcal1.6g7.8g0.4g0.7g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 67g69kcal2.3g12g0.7g1.9g
Salaatti, jäävuori tuore33g3.3kcal0.4g0.3g0.1g0.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.7g0.5kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä 62g65kcal13.9g0g0.9g0g
Purjosipuli 23g5.3kcal0.4g0.6g0g0.5g
Omena, keskikokoinen 200g47g16kcal0.1g3.3g0.1g0.8g
Persilja 3.3g0.9kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g404kcal37.4g48.4g4.4g9g
Valittu annoskoko278g202kcal18.7g24.2g2.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna139g101kcal9.4g12.1g1.1g2.3g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211