Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.6g0.8g2.3g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g17g90kcal0g0.1g10g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen58g19kcal1.9g2.9g0g0g
Raparperi, tuore84g26kcal0.6g4.6g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g1098kcal20.6g193.2g23.6g7g
Valittu annoskoko278g549kcal10.3g96.6g11.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna139g275kcal5.2g48.3g5.9g1.8g
Arvot/100g100g198kcal3.7g34.7g4.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669