Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 18g61kcal2g12.2g0.2g0.6g
Grahamjauho 14g45kcal1.5g8.3g0.3g1.4g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g50g305kcal9.4g2.7g27g6.7g
Banaani, kuorittu 94g82kcal1g17.2g0.4g1.7g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Ruokasooda 1.2g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g25g94kcal0g24.3g0g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g1799kcal35.4g174.8g102g20.8g
Valittu annoskoko278g900kcal17.7g87.4g51g10.4g
Annoskoko puolitettuna139g450kcal8.9g43.7g25.5g5.2g
Arvot/100g100g324kcal6.4g31.5g18.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844