Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g109g78kcal1.8g17.5g0.1g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli15g4.1kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 33g57kcal5.8g0g3.8g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g3.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g72g40kcal2.2g4.6g1.4g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Kesäporkkana (Pirkka)44g11kcal0.3g2.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g402kcal20.8g50g13.4g0.4g
Valittu annoskoko278g201kcal10.4g25g6.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna139g101kcal5.2g12.5g3.4g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957