Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g87g21kcal1g3g0.2g1.8g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g22g77kcal1.3g16.6g0.4g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.6g0g3.5g0g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Siirappi 3.5g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g351kcal18.6g47.4g8.2g5.2g
Valittu annoskoko278g176kcal9.3g23.7g4.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna139g88kcal4.7g11.9g2.1g1.3g
Arvot/100g100g63kcal3.3g8.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943