Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g66g13kcal1.6g0.8g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Tomaattimurska, 1 prk117g31kcal0.7g6.2g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.4g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.9g2.2kcal0.1g0.2g0g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.9g7.3kcal0.4g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana557g408kcal33g17.2g22g4.8g
Valittu annoskoko278g204kcal16.5g8.6g11g2.4g
Annoskoko puolitettuna139g102kcal8.3g4.3g5.5g1.2g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267