Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Bataatti, kuorittu 24g20kcal0.4g4.1g0g0.7g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kanasuikale hunajamarinoitu75g98kcal13.5g1.7g4.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti28g51kcal0.8g3.4g3.9g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g38g41kcal6.8g0.8g1.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P47g28kcal0.5g2.1g1.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana557g567kcal46.6g42.8g23.2g3.6g
Valittu annoskoko278g284kcal23.3g21.4g11.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna139g142kcal11.7g10.7g5.8g0.9g
Arvot/100g100g102kcal8.4g7.7g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852