Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu17g22kcal1.9g0.1g1.6g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g58g19kcal1.9g2.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g146kcal4.3g29.8g0.5g1.5g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g4.4g29kcal0g0g3.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki36g20kcal3.1g1.8g0.1g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g15g12kcal2.9g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 16g23kcal2g0g1.6g0g
Oltermanni 17%30g81kcal8.9g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g702kcal50g69.2g24.2g3g
Valittu annoskoko278g351kcal25g34.6g12.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna139g176kcal12.5g17.3g6.1g0.8g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339