Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)2.8g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai29g100kcal3.4g20.3g0.6g0.9g
Sokeri19g76kcal0g18.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu51g64kcal5.6g0.2g4.5g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus13g42kcal1.4g8.4g0.2g1.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen165g54kcal5.4g8.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana557g702kcal31.6g111.2g14g4g
Valittu annoskoko278g351kcal15.8g55.6g7g2g
Annoskoko puolitettuna139g176kcal7.9g27.8g3.5g1g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230