Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 225g172kcal38.8g0g1.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g11g101kcal0g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana557g568kcal78.6g4g26g1.4g
Valittu annoskoko278g284kcal39.3g2g13g0.7g
Annoskoko puolitettuna139g142kcal19.7g1g6.5g0.4g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638