Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g75g197kcal13.1g0g15g0g
Tomaattipyree, Pirkka26g22kcal0.9g5g0.3g0.3g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g21g17kcal1g2.5g0.1g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g53g163kcal7.4g0.5g14.7g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g24g46kcal1g6.3g1.8g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g18g66kcal4.5g0g5.2g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g43g30kcal0.2g6.7g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi19g4.9kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana557g1090kcal56.6g43.8g74.2g0.6g
Valittu annoskoko279g545kcal28.3g21.9g37.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna139g272kcal14.2g11g18.6g0.2g
Arvot/100g100g196kcal10.2g7.9g13.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667