Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g3.5g4.5kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Keittojuures, Pirkka25g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g38g35kcal7.1g0g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.7g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen16g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g23g15kcal3.4g0g0.2g0g
Ruohosipuli, tuore2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana557g218kcal24.4g24.8g2g2g
Valittu annoskoko279g109kcal12.2g12.4g1g1g
Annoskoko puolitettuna139g54kcal6.1g6.2g0.5g0.5g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514