Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 107g31kcal1g4.8g0.4g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha78g130kcal14.9g0g7.8g0g
CousCous, keitetty 100g31g57kcal1.4g10.5g1.2g0.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%31g19kcal1g2.2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g16g56kcal4.4g0.3g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g595kcal45.8g37.2g28.4g5.6g
Valittu annoskoko279g298kcal22.9g18.6g14.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna139g149kcal11.5g9.3g7.1g1.4g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338