Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g73g197kcal11.7g0g16.8g0g
Lohifilee 188g367kcal35.1g0g25.3g0g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2.1g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 13g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana557g1145kcal94.6g1.6g84.6g1.6g
Valittu annoskoko279g572kcal47.3g0.8g42.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna139g286kcal23.7g0.4g21.2g0.4g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391