Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)141g178kcal26.6g4.8g5.6g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g44g123kcal7.9g0.2g10.1g0g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Kuohukerma (Ingman)39g133kcal0.9g1.2g13.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana557g895kcal72g17g59g1.6g
Valittu annoskoko279g448kcal36g8.5g29.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna139g224kcal18g4.3g14.8g0.4g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895