Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 388g264kcal60.8g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1376g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 413g314kcal7.8g64g0.8g4.1g
Porkkana 188g61kcal1.2g10.4g0.4g4.8g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g250g425kcal8.8g13.8g37.5g0g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Tilli, tuore 31g9kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Ruokasuola jodioitu 5.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g2227kcal165g185.8g82.6g26.4g
Valittu annoskoko2780g1114kcal82.5g92.9g41.3g13.2g
Annoskoko puolitettuna1390g557kcal41.3g46.5g20.7g6.6g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334