Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Sokeri 426g1728kcal0g425.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 651g2234kcal66.4g455.8g7.8g22.8g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g167g902kcal0.3g0.5g100.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen584g193kcal19.3g28.6g0g0g
Raparperi, tuore835g259kcal5.8g45.9g0.8g11.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g10981kcal209.2g1931.8g236.4g69.2g
Valittu annoskoko2780g5491kcal104.6g965.9g118.2g34.6g
Annoskoko puolitettuna1390g2745kcal52.3g483g59.1g17.3g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669