Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra2004g1603kcal340.6g20g20g0g
Voi 251g1817kcal3g1g203.6g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g100g582kcal21.9g9.5g50.7g10.4g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g150g861kcal26.6g10.5g74.5g17.7g
Kananmuna kuoreton 276g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g10511kcal853g83.6g754g56.2g
Valittu annoskoko2780g5256kcal426.5g41.8g377g28.1g
Annoskoko puolitettuna1390g2628kcal213.3g20.9g188.5g14.1g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136