Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g997g2394kcal68.8g382g62.8g29.9g
Vuohenjuusto President 10%374g714kcal89.8g7.5g37.4g0g
Basilika, tuore249g100kcal7.7g12.5g2g9.7g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g997g203kcal6g37.9g3g14g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g25g41kcal0g2.5g4.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g112kcal0g0g12.5g0g
Pestokastike, yrttikastike 100g488kcal8.2g1.4g49.8g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g8156kcal365g895.8g343.4g116.2g
Valittu annoskoko2780g4078kcal182.5g447.9g171.7g58.1g
Annoskoko puolitettuna1390g2039kcal91.3g224g85.9g29.1g
Arvot/100g100g147kcal6.6g16.1g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59511