Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 401g591kcal86.2g0g27.2g0g
Vesi1102g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 401g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Kidneypapu keitetty 100g230g219kcal15.9g33.6g1.2g15.9g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g230g219kcal16.1g34.6g2.3g18.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 401g136kcal4.4g21.6g0.8g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g2836kcal249.6g222g94.6g107g
Valittu annoskoko2780g1418kcal124.8g111g47.3g53.5g
Annoskoko puolitettuna1390g709kcal62.4g55.5g23.7g26.8g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71179