Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 401g425kcal16g77.6g3.6g7g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 668g689kcal23g120.1g7.1g19.4g
Salaatti, jäävuori tuore334g33kcal3.7g2.7g0.7g3.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)27g5.3kcal0g1.7g0g0g
Tonnikala vedessä 617g645kcal138.5g0g9.3g0g
Purjosipuli 234g54kcal4.2g5.6g0.5g4.9g
Omena, keskikokoinen 200g467g159kcal0.9g33.2g1.4g8.4g
Persilja 33g9kcal0.5g0.4g0.1g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g4037kcal373.6g482.6g45.4g91.4g
Valittu annoskoko2780g2019kcal186.8g241.3g22.7g45.7g
Annoskoko puolitettuna1390g1009kcal93.4g120.7g11.4g22.9g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211