Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka676g1689kcal74.3g108.1g108.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g540g767kcal67.6g1.6g55.7g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Etikkapunajuuri 225g80kcal2.3g15.1g0.5g4.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g540g1783kcal10.8g13.5g189.2g0g
Ranskankerma, Milbona450g1311kcal10.4g13.5g135.1g0g
Tilli, tuore 34g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Sinappi 72g95kcal3.2g10.2g4.3g1.2g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5562g11738kcal345.4g382.2g987.4g19.6g
Valittu annoskoko2781g5869kcal172.7g191.1g493.7g9.8g
Annoskoko puolitettuna1391g2935kcal86.4g95.6g246.9g4.9g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388