Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1300g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g22g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 100g228kcal13.3g15.4g4.5g37.5g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5564g9767kcal291.6g1946.8g40.2g166g
Valittu annoskoko2782g4884kcal145.8g973.4g20.1g83g
Annoskoko puolitettuna1391g2442kcal72.9g486.7g10.1g41.5g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248