Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Paprika punainen 480g141kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g60g66kcal0.6g15g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)460g124kcal6g22.1g0.9g7.8g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)800g640kcal132.8g0g8g0g
Soijakastike 24g15kcal1.2g2.3g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl500g600kcal17g18g50g0g
Tomaatti 260g59kcal1.5g9g0.8g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g3352kcal335.6g177.2g124.8g47g
Valittu annoskoko2784g1676kcal167.8g88.6g62.4g23.5g
Annoskoko puolitettuna1392g838kcal83.9g44.3g31.2g11.8g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239