Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 801g236kcal4.5g42.5g1.6g15.2g
Kidneypapu, suolaliemessä841g925kcal65.6g151.4g4.2g67.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 501g1605kcal134g0g119.9g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Paprika vihreä 341g72kcal3.2g8.5g1g6.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g37kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g6374kcal424g441.2g310.8g189.8g
Valittu annoskoko2784g3187kcal212g220.6g155.4g94.9g
Annoskoko puolitettuna1392g1594kcal106g110.3g77.7g47.5g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826