Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2096g503kcal25.1g71.2g4.2g44g
Oliiviöljy 162g1430kcal0g0g161.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original120g84kcal4.8g9.6g3.6g3.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)120g24kcal0g7.8g0g0g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g4236kcal71.2g200.6g339.8g98.2g
Valittu annoskoko2784g2118kcal35.6g100.3g169.9g49.1g
Annoskoko puolitettuna1392g1059kcal17.8g50.2g85g24.6g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318