Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 452g1836kcal0g451.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 319g401kcal35.1g0.8g28.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 259g890kcal26.4g181.6g3.1g9.1g
Vehnälese 27g61kcal3.5g4.1g1.2g10g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g27g97kcal0.9g21.2g0.9g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl266g2394kcal0g0g266g0g
Porkkanaraaste 200g798g216kcal4.8g42.3g1.6g20g
Tomusokeri 1dl=60g200g798kcal0g199.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.5g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 399g1152kcal43.9g12g103.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g15926kcal230.6g1884g810.8g78.4g
Valittu annoskoko2784g7963kcal115.3g942g405.4g39.2g
Annoskoko puolitettuna1392g3982kcal57.7g471g202.7g19.6g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696