Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g900g2160kcal79.2g423g16.2g108g
Ketsuppi 240g219kcal3g46.1g1g2.9g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)660g1188kcal151.8g0g52.8g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g300g1170kcal72g3g96g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro60g18kcal1.3g2.5g0.3g1.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g24g41kcal1.9g7.7g0.2g0g
Katkarapu 600g410kcal86.6g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g10413kcal791.6g964.6g346.2g225.6g
Valittu annoskoko2784g5207kcal395.8g482.3g173.1g112.8g
Annoskoko puolitettuna1392g2603kcal197.9g241.2g86.6g56.4g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424