Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit357g464kcal10.7g7.1g46.4g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g999g3398kcal139.9g0g309.8g0g
Broilerinfilee (Snellman)1428g1185kcal234.1g24.3g14.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g10094kcal769.4g62.8g741g0g
Valittu annoskoko2784g5047kcal384.7g31.4g370.5g0g
Annoskoko puolitettuna1392g2524kcal192.4g15.7g185.3g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231