Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 265g378kcal33.1g0.8g27.2g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g603g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 554g1902kcal56.5g388.1g6.7g19.4g
Leivinjauhe 24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%289g636kcal8.7g14.5g57.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 241g110kcal7.2g11.6g3.6g0g
Sokeri 48g196kcal0g48.2g0g0g
Sokeri 72g294kcal0g72.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g72g528kcal0.7g0.7g57.8g0g
Mansikkahillo 603g1364kcal3.4g325g0.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g10900kcal221.8g1740.4g307.4g49.8g
Valittu annoskoko2784g5450kcal110.9g870.2g153.7g24.9g
Annoskoko puolitettuna1392g2725kcal55.5g435.1g76.9g12.5g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262