Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi302g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g302g211kcal36.2g12.1g1.5g0g
Rypsiöljy 201g1778kcal0g0g201g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g1608g5387kcal221.9g1030.8g37g96.5g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g161g564kcal41.8g4g43.4g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g80g171kcal16.1g4.8g9.6g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g80g71kcal12.9g0.7g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g16469kcal661g2127.6g589.8g193.4g
Valittu annoskoko2784g8235kcal330.5g1063.8g294.9g96.7g
Annoskoko puolitettuna1392g4117kcal165.3g531.9g147.5g48.4g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149