Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 303g2195kcal3.6g1.2g246g0g
Sokeri 129g522kcal0g128.5g0g0g
Kaurahiutale 242g906kcal35.1g138g17.7g24.2g
Vehnäjauho, sunnuntai295g1033kcal35.4g209.5g6.2g8.9g
Mansikka, Tuore1513g651kcal7.6g127.1g3g28.7g
Valkosuklaa panda, levy 130g303g1692kcal25.4g166.4g102.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g13996kcal214.2g1541.4g751.6g123.6g
Valittu annoskoko2784g6998kcal107.1g770.7g375.8g61.8g
Annoskoko puolitettuna1392g3499kcal53.6g385.4g187.9g30.9g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569