Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 2142g1796kcal390.8g0g23.6g0g
Pekoni rasvainen 300g1127kcal36g0g110.9g0g
Sipuli 86g26kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g21g2.1kcal0.3g0g0.1g18.2g
Kananmuna kuoreton 236g336kcal29.4g0.7g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g6575kcal915.2g9.6g317.8g39.4g
Valittu annoskoko2784g3288kcal457.6g4.8g158.9g19.7g
Annoskoko puolitettuna1392g1644kcal228.8g2.4g79.5g9.9g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900