Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana1800g3096kcal322.2g9g198g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g180g558kcal0g138.6g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g180g702kcal0.4g174.6g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g180g599kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)180g148kcal17.1g19.8g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)18g7.2kcal0.3g1.1g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g29g30kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu18g14kcal0.3g3.2g0.1g0.4g
Paprikajauhe 4.8g15kcal0.7g0.9g0.6g1.8g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3.6g8.2kcal0.4g1.4g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz90g93kcal0.8g21.7g0.1g1.1g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g90g203kcal5.1g23g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g10949kcal699.2g796g419g7.8g
Valittu annoskoko2784g5475kcal349.6g398g209.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna1392g2737kcal174.8g199g104.8g2g
Arvot/100g100g197kcal12.6g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440727