Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g35g46kcal1.6g7.7g0.9g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g625g375kcal9.4g81.2g0.6g5.6g
Keittojuures, Pirkka250g63kcal2.5g11.2g0.7g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g375g345kcal71.2g0g3.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka88g72kcal3g16.6g0.9g0.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen156g31kcal0.9g5.9g0.5g2.2g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g225g148kcal33.7g0g1.6g0g
Ruohosipuli, tuore25g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.3g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5570g2178kcal245.4g248g18g20g
Valittu annoskoko2785g1089kcal122.7g124g9g10g
Annoskoko puolitettuna1393g545kcal61.4g62g4.5g5g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514