Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g800g184kcal11.2g27.2g3.2g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g80g77kcal3.4g13.6g0.2g3.9g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Chili paprika punainen19g7.8kcal0.4g1.7g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g30g50kcal5.2g6.4g0.4g0.2g
Basilika, tuore10g4kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5571g861kcal50g140.8g8.6g15.8g
Valittu annoskoko2785g431kcal25g70.4g4.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna1393g215kcal12.5g35.2g2.2g4g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941