Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1800g380kcal21.6g61.2g3.6g37.8g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5572g4524kcal332.6g143g290.2g81.8g
Valittu annoskoko2786g2262kcal166.3g71.5g145.1g40.9g
Annoskoko puolitettuna1393g1131kcal83.2g35.8g72.6g20.5g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213