Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 49g433kcal0g0g48.9g0g
Sipuli (kuorittu)262g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Luumutomaatti pirkka, 83g1748g350kcal10.5g66.4g5.2g104.9g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g699g2356kcal87.4g469.8g14g41.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5572g6479kcal207g1106.8g137.6g303.8g
Valittu annoskoko2786g3240kcal103.5g553.4g68.8g151.9g
Annoskoko puolitettuna1393g1620kcal51.8g276.7g34.4g76g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828