Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g613g1042kcal122.6g0g61.3g0g
Peruna, uusi 455g354kcal7.7g73.3g0.9g4.6g
Sipuli kuivattu 18g48kcal1.8g6.1g0.3g6.1g
Keittojuurekset, apetit350g91kcal3.2g16.8g1.1g8.1g
Vesi, vesijohtovesi 1313g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g19g48kcal1.2g1.6g4g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g13g43kcal1.3g6.6g1.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5572g3251kcal275.6g208.8g137.8g40.2g
Valittu annoskoko2786g1626kcal137.8g104.4g68.9g20.1g
Annoskoko puolitettuna1393g813kcal68.9g52.2g34.5g10.1g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125